jedna mata dynamata robi tyle co 6 mat APP ..... !!!
:shock: :shock: :shock: Nie myslalem ze jest az taka roznica. :roll: Chyba wiedzac wczesniej bym zbieral na dynamata :wink: Moze next time za pare lat w nowym aucie sie uda
Klientowi po pewnym czasie pojawiały się na szybach smugi, cos w drzwiach latało, brzęczało.
Jak widać - po rozebraniu wszystko stało się jasne.... Do drzwi trafił Xtreme i nie ma już zadnych problemów. Oczywiście nie wspomnę o mniejszym ciężarze i lepszym tłumieniu ...
[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
****** > www.audiocar.pl < ******
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Jest...jak zwykle $ brak... :roll: ,w moim przypadku lepszym rozwiazaniem byla by zmiana glosnikow(hertz eks165) na cos lepszego.
Ewentulanie jezeli stanie sie tak jak na tych zdjeciach , to pomyslimy nad nowymi matami...
U mnie od wczoraj grają Rainbow SLC 265 w panelach mdf podpiete do radyjka, drzwi wytlumione Dynamat eXtreme, za głośnikami Dynaxorb... :shock: :shock: :shock: Brak mi słów żeby wyrazić rożnice mdzy tym co było wcześniej a tym co jest teraz. Sorry za OT. Niebawem wrzuce fotki z montażu
hmm, to raczej pojedyńcze przypadki, może ktoś trafił na trefne maty...
Ja u siebie chyba 4 samochód oklejam matami APP i nie miałem problemów - na obecnym maty są prawie dwa lata i ostatnio zaglądałem i jest OK.
Ale skoro Dynamat jest tak dobry, to może następnym razem się skuszę :wink:
na obecnym maty są prawie dwa lata i ostatnio zaglądałem i jest OK.
Ale skoro Dynamat jest tak dobry, to może następnym razem się skuszę :wink:
Jak u mnie kleilismy maty (bolla) ,to potem ladnie opalarka dopieklismy :diabelski_usmiech Po takim montazu mam wrazenie ze jeszcze moze czeszke przezyja
a ja walen pod wplywem ot kurde felek... jako sflustrowany księgowy mowie wam odpiertawtego od księgowych to nie my tniemy koszyu :!: :!: :!: ale obrywamy za wszystko :foch:
Komentarz